Ett format samarbete

På Epifatech utvecklar och tillverkar vi upphängningssystem för elektrolytisk ytbehandling och pulverlackering. Vi erbjuder även ett brett sortiment av olika typer av maskering. Vi har varit verksamma i över 40 år och har längre erfarenhet i branschen än de flesta av våra konkurrenter. Tillsammans med våra kunder har vi sedan dess tagit fram effektiva lösningar och idag finns vi representerade i hela Europa .

Vi har ett brett sortiment av krokar, fixturer, maskeringsutrustning, pluggar m.m. men vår stora styrka ligger i vår flexibilitet. Genom ett nära samarbete med våra kunder jobbar vi med skräddarsydda lösningar. Vi brukar säga att vi gjort optimerade lösningar till vår standard. Med det menar vi att det inte ska behöva kosta mer att få ett anpassat system än att köpa färdiga standardlösningar.

Förutom vårt engagemang ligger även vår konkurrenskraft i vårt öppna samarbete med våra kunder. De flesta av våra kunder har vi jobbat med under lång tid, vilket vi tar som ett tecken på en ömsesidig framgång.

Hos oss är optimerat standard